woensdag 19 juni 2013

Engaged, bruidsbeurs met pit!

 
Waar was deze beurs een jaar geleden?! Dit was het eerste dat door mijn hoofd schoot toen ik las over Nederlands jongste trouwbeurs; Engaged.

Rond deze tijd vorig jaar was ik net ten huwelijk gevraagd en deed ik mijn inspiratie vooral op via Pinterest. Om daarna uren te moeten zoeken op internet hoe ik de opgedane ideeën zou kunnen uitwerken.
Een bezoek aan de huidige bruidsbeurzen zag ik niet zitten want daar ontbreekt het aan inspiratie. Je komt namelijk niet thuis met goede ideeën, maar met een stapel folders die na een week in de oud papier bak belanden.

Zit jij op dit moment met hetzelfde probleem? Lees dan vooral even mee over dit unieke wedding event waarbij de nadruk wordt gelegd op Out of the Box denken! Laat dat nou precies zijn waarom ik deze blog ben begonnen, dit hebben we nodig in Nederland!
Dit unieke wedding event wordt georganiseerd door twee vrouwelijke ondernemers met een grote liefde voor bijzondere bruiloften. Bruidsfotograaf Judith van Lent van Velvetine en weddingplanner Janina Cruz van NINA weddings.


Engaged belooft het meest creatieve en unieke wedding event van Nederland te worden, dat getalenteerde en innovatieve vendors uit de trouwbranche bij elkaar brengt. Judith: ‘Speciaal door ons geselecteerde vendors maken van hun stand een etalage waarin ze hun talent en creativiteit op een geweldige manier kunnen laten zien. Engaged helpt om buiten de kaders te denken, professionals te ontmoeten en uiteindelijk daarin je eigen weg te volgen om van je trouwdag een uniek event te maken.’

Engaged wordt een stukje Imagineering van de bovenste plank. Je wilt natuurlijk dat je bruiloft een beleving wordt, voor zowel je gasten als jezelf. Waarom zou je hier dan niet al mee beginnen tijdens de voorbereidingen? De vendors zijn echt uitgedaagd om op een bijzondere manier hun producten te presenteren. Geen tas vol met foldertjes dus!!

Niet alleen de aankleding van het event zal tot de verbeelding gaan spreken, uiteraard is er ook genoeg te doen: een fashion show met echte couture, mooie bridesmaids dresses, bands en DJ’s, foodtrucks en een geweldige men’s corner. Een beleving zoals de meest ideale wedding zou moeten zijn.’ Judith: ‘Alle aanmeldingen van vendors gaan eerst door een selectie zodat alle vendors de kwaliteit en unieke stijl uitdragen we naar op zoek zijn én waar de bezoekers benieuwd naar zijn. De stands zullen magazinewaardig zijn.’


Het event is te bezoeken op 5 oktober 2013 in de oude lijmfabriek van Delft (nu genaamd Lijm en Cultuur) met een geweldige industriële sfeer. Janina: ‘Er is bewust gekozen voor een redelijk neutrale locatie met wel een sterk eigen karakter, zodat deze helemaal naar eigen smaak aangekleed kan worden. Deze aankleding wordt groots aangepakt. Zo’n vijftig vendors geven de bezoekers een experience die niet snel vergeten zal worden.
 
Als imagineer gaat mijn hart sneller kloppen bij de gedachten aan een event als dit! Een event waar je als bezoeker niet alleen inspiratie kunt opdoen, maar ook kunt ervaren hoe je bruiloft eruit kan zien. Ik ben er, net als de organisatoren van dit event, van overtuigd dat dit concept zó vernieuwend is in Nederland dat we over een tijdje niet anders meer willen!

Kaarten kun je bestellen via de website van Engaged. En als je er snel bij bent kun je nog gebruik maken van de Early Bird korting! Op=Op!

Xx Jody

Geen opmerkingen:

Een reactie posten