maandag 17 februari 2014

Kinderen op je bruiloft - In case of a wedding!Gaan jullie trouwen en verwacht je veel kinderen op jullie dag? Misschien omdat jullie zelf al kinderen hebben. Of omdat vrienden en familie een hoop kleintjes meenemen. Hoe dan ook, als er kinderen op je bruiloft aanwezig zijn is het wel handig om iets voor ze te regelen! Anders heb je kans dat ze de boel op stelten zetten!
Laat ik nou een super goede tip voor je hebben: In case of a wedding! 


In deze leuke koffertjes vind je:

- 3 super leuke opdrachten om je kids bezig te houden. Zoals; bingo, ik zie, ik zie wat jij niet ziet en een puzzel. Uiteraard hebben ze allemaal hebben te maken met trouwen!
een wegwerp camera (te gebruiken bij een van de opdrachten)
- bellenblaas 
- een set (bruiloft)kleurplaten
- een set stiften. 

De koffers zijn leverbaar in twee verschillende formaten: klein (maximaal 2 kinderen) en groot (maximaal 6 kinderen). Ze zijn in allerlei verschillende kleurtjes verkrijgbaar. 
Voor een van de opdrachten maken de kinderen foto's van dingen die ze tegen kunnen komen tijdens de bruiloft. Zo krijg je ook nog eens super leuke foto's van jullie dag uit een heel ander oogpunt dan normaal! 
De witte koffers zijn te bestellen via joehoee.nl  

Voor andere kleuren of meer informatie over de koffertjes kun je mailen naar: jody@out-of-the-box.nu

En, komen er kids op jullie grote dag?

Xx Jody

1 opmerking:

  1. Wat een leuk idee! Naast dat de kinderen zich de hele dag vermaken, houdt het bruidspaar er ook nog leuke herinneringen aan over door bijvoorbeeld de foto's te laten ontwikkelen van de wegwerpcamera's. Kinderen geven soms totaal nieuwe inzichten.

    Stefanie
    http://www.modernebruidsfotograaf.nl/

    BeantwoordenVerwijderen