maandag 18 november 2013

Beken kleur op je bruiloft: Groen, groener, groenst!


Kermit de Kikker probeerde ons jaren geleden wijs te maken dat het leven zwaar is als je groen bent. Niets is minder waar. It is super easy being green! En super mooi ook nog eens! Hoe je kunt zorgen dat jouw bruiloft groen, groener, groenst wordt? Hieronder zijn wat goede ideeën op een rij gezet.  

Emerald groen
Emerald, oftewel smaragd groen is de trendkleur voor 2014. Wil je deze kleur nu al gebruiken? Combineer met goude accenten en bijvoorbeeld mooie dennenappels of herfstbladeren en je bent helemaal klaar voor een herfst bruiloft. 

foto: stylemepretty.com
 
Ook leuk om details te gebruiken in deze kleur. Bijvoorbeeld deze super gave grote ballonnen die je gebruikt op je wedding shoot! Ook mooi om naderhand je feestruimte mee aan te kleden door ze langs de wanden te gebruiken.

 foto: greenweddingshoes.com
 

Groene vingers
Alleen bloemen gebruiken in je boeket is niet meer nodig. Je kunt al complete boeketten laten maken van broches en papieren bloemen. Maar waarom geen planten gebruiken in je boeket? Erg mooi ook in combinatie met fel gekleurde bloemen. Of ga voor helemaal groen en gebruik alleen maar vetplantjes en bladeren!

foto: stylemepretty.com

Laat ze ook terug komen in de rest van je decoratie, bijvoorbeeld als centerpiece of down the aisle. Hou je van vintage? Doe op een rommelmarkt een paar leuke ouderwetse theekopjes of tinnen dozen op de kop. Als je hierin een paar mooie vetplantjes zet heb je meteen een eyecatcher voor op tafel!

Foto: stylemepretty.com 

Groene bruidsmeisjes
Ook een leuke manier om groen terug te laten komen op je bruiloft is om je bruidsmeisjes in het groen te steken. Kies voor één kleur en verschillende jurken. Of juist voor verschillende kleuren groen maar wel dezelfde jurk voor een gaaf effect.

Foto: greenweddingshoes.com

Ben je overtuigd en ga je voor groen op je bruiloft? Dan kun je deze kleur natuurlijk ook al gebruiken in bijvoorbeeld je uitnodigingen of save the date! Tips nodig hoe je dit thema kunt uitwerken op jullie dag? Kijk op www.out-of-the-box.nu of stuur een mailtje voor een kennismakingsgesprek naar jody@out-of-the-box.nu
Xx Jody

Geen opmerkingen:

Een reactie posten